Agentura REUTERS - nový smluvní partner společnosti NEWTON Media

2. 6. 2010

Společnost NEWTON Media, a. s., nadnárodní středoevropská společnost monitorující mediální trh, uzavřela nově smluvní partnerství s prestižní zahraniční agenturou REUTERS. Svým klientům tak nabízí další nový zdroj informací, který jim zajistí aktuální, unikátní a důvěryhodné zprávy z celého světa. Servis agentury Reuters je nepostradatelný pro velké bankovní domy, finanční instituce, firmy se zahraniční účastí, PR agentury.

„Zpravodajský a informační servis agentury REUTERS zajistí odběrateli možné podklady pro strategické rozhodování, přispěje ke zvýšení jejich prestiže a zisku. Je určen všem, jejichž úspěch závisí na kvalitních informacích ze stěžejních oblastí, mezi které patří finance, ekonomika, akciové trhy. Naši klienti tak mají zajištěn maximální přehled o dění na českých i světových kapitálových trzích, v politice i ve firmách,“ doplňuje Eva Eliášová, obchodní a marketingová ředitelka společnosti NEWTON Media.

Zájemci o toto zpravodajství si mohou vybrat ze dvou okruhů, které jsou v anglickém jazyce, Reuters World Service a Reuters European Business News Service. V českém jazyce je poskytován Reuters European & Slovak Domestic Financial News Service.

Reuters je jednou z nejstarších zpravodajských agentur, která byla založena Paulem Juliem Reutrem v Londýně v roce 1851. V současnosti je největší mezinárodní agenturou, která poskytuje celosvětové zpravodajství z oblasti:

• investic a finančního poradenství
  • technologií
  • průmyslu
  • obchodu
  • dopravy
  • energetiky
  • osobních financí, akciových trhů
  • zdravotnictví, vědy
  • médií nebo telekomunikací.

„Klient se tak stává součástí elitní skupiny, která má zajištěn každodenní vysoký standard informací,“ dodává Monika Oweyssi, výrobní ředitelka společnosti NEWTON Media.