Cookies - jak je používáme

Cookies jsou malé kousky dat odeslané z webové stránky a uložené v paměti vašeho prohlížeče.

Soubory cookie mohou být vyžadovány, aby webové stránky mohly správně fungovat, protože webové stránky jsou bezstavové (nepamatují si uživatelské informace z jedné interní stránky na druhou), ale někdy se používají ke sledování uživatelských akcí na jednom webu nebo na více webech v pořadí shromažďovat informace o používání nebo identifikovat zájmy a mapovat chování, abyste mohli nabízet relevantní reklamy.


Nezbytná cookie

Nezbytné soubory cookie se obecně používají ke správnému fungování webových stránek, obecně se nepoužívají ke sledování a nejsou sdíleny mezi weby. Nejběžnější nezbytnou akcí prováděnou pomocí souboru cookie je ověření uživatele. Soubory cookie se také používají pro získání informace o vyrovnávání zatížení a další.

Na našich stránkách používáme následující nezbytná cookies:

Název Doména Cesta Doba vypršení  
intercom-id-nqbzl3cf .newtonmedia.cz / 270 dnů, 1 hodina

Nastavení anonymního ID uživatele pro Intercom Messenger.

intercom-session-nqbzl3cf .newtonmedia.cz / 7 dny

Nastavení session uživatele pro Intercom Messenger.


Preferenční soubory cookie

Preferenční soubory cookie umožňují webové stránce zapamatovat si informace pro přizpůsobení toho, jak webová stránka vypadá nebo se chová pro každého uživatele. To může zahrnovat uložení vybrané měny, regionu, jazyka nebo barevného motivu.

Na našich stránkách používáme následující preferenční cookies:

Název Doména Cesta Doba vypršení  
lang .ads.linkedin.com / Relace Třetí strana

Soubor cookie založený na session, který si pamatuje uživatelem zvolenou jazykovou verzi webové stránky.

lidc .linkedin.com / 1 den Třetí strana

Používaná službou LinkedIn pro přesměrování.

lang .linkedin.com / Relace Třetí strana

Soubor cookie založený na session, který si pamatuje uživatelem zvolenou jazykovou verzi webové stránky.

li_gc .linkedin.com / 719 dnů, 18 hodin Třetí strana

Používá LinkedIn k ukládání souhlasu návštěvníků s používáním souborů cookies pro nepodstatné účely.


Analytické cookies

Analytické soubory cookie nejsou nutné, ale používají se ke shromažďování cenných informací o tom, jak je webová stránka používána, k identifikaci problémů a zjištění, co je třeba na stránce zlepšit a jaký obsah je užitečný. Shromážděné informace jsou ve většině případů anonymní, ale některé analytické služby shromažďují informace, které lze použít k identifikaci uživatele.

Na našich stránkách používáme následující analytická cookies:

Název Doména Cesta Doba vypršení  
_pk_id.* www.newtonmedia.cz / 393 dny

Anonymizované
měření návštěvnosti. Používá služba Matomo k uložení několika
podrobností o uživateli, jako je jedinečné ID návštěvníka.

_pk_ses.* www.newtonmedia.cz / 1 hodina

Anonymizované měření návštěvnosti. Krátkodobé soubory cookie používané společností Matomo k dočasnému ukládání dat pro návštěvu.

_ga .newtonmedia.cz / 730 dnů

Měření
návštěvnosti. Obsahuje jedinečný identifikátor používaný službou Google Analytics k určení, že dva různé požadavky na server patří stejnému uživateli v rámci relací procházení.

_gid .newtonmedia.cz / 1 den

Měření
návštěvnosti. Obsahuje jedinečný identifikátor používaný službou Google Analytics k určení, že dva různé požadavky na server patří stejnému uživateli v rámci relací procházení.

_dc_gtm_* .newtonmedia.cz / 1 hodina

Používá se k omezení rychlosti požadavků, pokud je služba Google Analytics nasazena prostřednictvím Správce značek Google.


Marketingové soubory cookie

Marketingové soubory cookie se používají ke sledování návštěvníků napříč weby, aby  stránek mohly zobrazovat relevantní a poutavé reklamy.

Na našich stránkách používáme následující marketingová cookies:

Název Doména Cesta Doba vypršení  
_gcl_au .newtonmedia.cz / 90 dnů

Používáno službou Google AdSense k pochopení interakce uživatele s webem prostřednictvím generování analytických dat.

test_cookie .doubleclick.net / 1 hodina Třetí strana

Slouží ke kontrole, zda prohlížeč uživatele podporuje soubory cookie.

UserMatchHistory .linkedin.com / 30 dnů Třetí strana

Obsahuje
jedinečný identifikátor, který LinkedIn používá k určení, že dva
odlišné požadavky na server patří stejnému uživateli v rámci relací
procházení.

AnalyticsSyncHistory .linkedin.com / 30 dnů Třetí strana

Používá
LinkedIn k ukládání informací o čase, kdy proběhla synchronizace se
souborem cookie lms_analytics pro uživatele v určených zemích

bcookie .linkedin.com / 730 dnů, 12 hodin Třetí strana

Toto je first-partycookie Microsoft MSN pro sdílení obsahu webových stránek prostřednictvím sociálních médií.

_fbp .newtonmedia.cz / 90 dny

Facebook
Pixel – reklamní first-party cookie. Používá jí Facebook ke sledování
návštěv napříč webovými stránkami, k poskytování řady reklamních
produktů, jako jsou nabídky v reálném čase od inzerentů třetích stran.

bscookie .www.linkedin.com / 730 dnů, 12 hodin Třetí strana

Používáno službou sociálních sítí LinkedIn ke sledování používání vestavěných služeb.


Jdeme na to!
Jdeme na to!

Zaškrtnutím tlačítka, vyplněním a odesláním údajů kontaktního formuláře vyjadřuji svůj výslovný souhlas se zpracováním mých osobních údajů v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů společnosti NEWTON Media, a.s., se sídlem Praha 4, Na Pankráci 1683/127, PSČ 14000, Česká republika, IČO: 28168356, zapsané v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze pod spisovou značkou B 12446 v rozsahu uvedeném v tomto kontaktním formuláři za účelem šíření obchodních sdělení ve smyslu § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti. Společnost NEWTON Media, a.s. Vás může telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu informovat o produktech a službách, které nabízí a požádat Vás o spolupráci. Souhlas je udělen na dobu neurčitou nebo do odvolání tohoto souhlasu. Zpracovatelem osobních údajů bude společnost NEWTON Media, a.s. Máte mimo jiné právo na přístup ke svým osobním údajům, právo na opravu osobních údajů, právo být informován o způsobu zpracování osobních údajů právo a právo obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údaj v případě pochybností o zpracování těchto údajů v rozporu se zákonem. Osobní údaje nebudou v žádném případě poskytnuty třetí straně a bude s nimi nakládáno důvěrně.

Zavřít
kresba mobil s aplikací NewtonOne

Jdeme na to!