Cookies - jak je používáme

Cookies jsou malé kousky dat odeslané z webové stránky a uložené v paměti vašeho prohlížeče.

Soubory cookie mohou být vyžadovány, aby webové stránky mohly správně fungovat, protože webové stránky jsou bezstavové (nepamatují si uživatelské informace z jedné interní stránky na druhou), ale někdy se používají ke sledování uživatelských akcí na jednom webu nebo na více webech v pořadí shromažďovat informace o používání nebo identifikovat zájmy a mapovat chování, abyste mohli nabízet relevantní reklamy.

 

Nezbytná cookie

Nezbytné soubory cookie se obecně používají ke správnému fungování webových stránek, obecně se nepoužívají ke sledování a nejsou sdíleny mezi weby. Nejběžnější nezbytnou akcí prováděnou pomocí souboru cookie je ověření uživatele. Soubory cookie se také používají pro získání informace o vyrovnávání zatížení a další.

Na našich stránkách používáme následující nezbytná cookies:

 

NázevDoménaCestaDoba vypršení 
test_cookie.doubleclick.net/1 hodinaTřetí strana
Slouží ke kontrole, zda prohlížeč uživatele podporuje soubory cookie.
intercom-id-nqbzl3cf.newtonmedia.cz/270 dny, 1 hodina 
Nastavení anonymního ID uživatele pro Intercom Messenger.
intercom-session-nqbzl3cf.newtonmedia.cz/7 dny 
Nastavení session uživatele pro Intercom Messenger.
__cfruid.canva.com/RelaceTřetí strana
Tento soubor cookie je součástí služeb poskytovaných společností Cloudflare – včetně vyrovnávání zátěže, doručování obsahu webových stránek a poskytování připojení DNS pro provozovatele webových stránek.
__cf_bm.canva.com/1 hodinaTřetí strana
Robotické produkty Cloudflare identifikují a zmírňují automatizovaný provoz, aby chránily váš web před roboty. Cloudflare umístí soubor cookie __cf_bm na zařízení koncových uživatelů, která přistupují na zákaznické stránky, které jsou chráněny systémem správy botů nebo režimem boje s roboty. Soubor cookie __cf_bm je nezbytný pro správné fungování těchto řešení botů.

 

 

Preferenční soubory cookie

Preferenční soubory cookie umožňují webové stránce zapamatovat si informace pro přizpůsobení toho, jak webová stránka vypadá nebo se chová pro každého uživatele. To může zahrnovat uložení vybrané měny, regionu, jazyka nebo barevného motivu.

Na našich stránkách používáme následující preferenční cookies:

 

NázevDoménaCestaDoba vypršení 
lang.ads.linkedin.com/RelaceTřetí strana
Soubor cookie založený na session, který si pamatuje uživatelem zvolenou jazykovou verzi webové stránky.
bcookie.linkedin.com/730 dny, 12 hodinyTřetí strana
Toto je first-party cookie Microsoft MSN pro sdílení obsahu webových stránek prostřednictvím sociálních médií.
lidc.linkedin.com/1 denTřetí strana
Používaná službou LinkedIn pro přesměrování.
lang.linkedin.com/RelaceTřetí strana
Soubor cookie založený na session, který si pamatuje uživatelem zvolenou jazykovou verzi webové stránky.
li_gc.linkedin.com/726 dny, 15 hodinyTřetí strana
Používá LinkedIn k ukládání souhlasu návštěvníků s používáním souborů cookies pro nepodstatné účely.
VISITOR_INFO1_LIVE.youtube.com/180 dnyTřetí strana
Cookie nastavuje YouTube, aby sledoval preference uživatele pro vložená videa YouTube. Určuje, zda návštěvník webu používá novou nebo starou verzi rozhraní YouTube.

 

 

Analytické cookies

Analytické soubory cookie nejsou nutné, ale používají se ke shromažďování cenných informací o tom, jak je webová stránka používána, k identifikaci problémů a zjištění, co je třeba na stránce zlepšit a jaký obsah je užitečný. Shromážděné informace jsou ve většině případů anonymní, ale některé analytické služby shromažďují informace, které lze použít k identifikaci uživatele.

Na našich stránkách používáme následující analytická cookies:

 

NázevDoménaCestaDoba vypršení 
_gcl_au.newtonmedia.cz/90 dny 
Používáno službou Google AdSense k pochopení interakce uživatele s webem prostřednictvím generování analytických dat.
_pk_id.*www.newtonmedia.cz/393 dny 
Anonymizované měření návštěvnosti. Používá služba Matomo k uložení několika podrobností o uživateli, jako je jedinečné ID návštěvníka.
_pk_ses.*www.newtonmedia.cz/1 hodina 
Anonymizované měření návštěvnosti. Krátkodobé soubory cookie používané společností Matomo k dočasnému ukládání dat pro návštěvu.
_ga.newtonmedia.cz/730 dny 
Měření návštěvnosti. Obsahuje jedinečný identifikátor používaný službou Google Analytics k určení, že dva různé požadavky na server patří stejnému uživateli v rámci relací procházení.
_gid.newtonmedia.cz/1 den 
Měření návštěvnosti. Obsahuje jedinečný identifikátor používaný službou Google Analytics k určení, že dva různé požadavky na server patří stejnému uživateli v rámci relací procházení.
_dc_gtm_*.newtonmedia.cz/1 hodina 
Používá se k omezení rychlosti požadavků, pokud je služba Google Analytics nasazena prostřednictvím Správce značek Google.
UserMatchHistory.linkedin.com/30 dnyTřetí strana
Obsahuje jedinečný identifikátor, který LinkedIn používá k určení, že dva odlišné požadavky na server patří stejnému uživateli v rámci relací procházení.
AnalyticsSyncHistory.linkedin.com/30 dnyTřetí strana
Používá LinkedIn k ukládání informací o čase, kdy proběhla synchronizace se souborem cookie lms_analytics pro uživatele v určených zemích
bscookie.www.linkedin.com/730 dny, 12 hodinyTřetí strana
Používáno službou sociálních sítí LinkedIn ke sledování používání vestavěných služeb.
YSC.youtube.com/RelaceTřetí strana
Přiřadí uživateli při sledování videa na YouTube jedinečný identifikátor, aby bylo možné uchovávat statistiky videí, která uživatel viděl.

 

Marketingové soubory cookie

Marketingové soubory cookie se používají ke sledování návštěvníků napříč weby, aby  stránek mohly zobrazovat relevantní a poutavé reklamy.

Na našich stránkách používáme následující marketingová cookies:

NázevDoménaCestaDoba vypršení 
_fbp.newtonmedia.cz/90 dny 
Facebook Pixel – reklamní first-party cookie. Používá jí Facebook ke sledování návštěv napříč webovými stránkami, k poskytování řady reklamních produktů, jako jsou nabídky v reálném čase od inzerentů třetích stran.
Jdeme na to!

Zaškrtnutím tlačítka, vyplněním a odesláním údajů kontaktního formuláře vyjadřuji svůj výslovný souhlas se zpracováním mých osobních údajů v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů společnosti NEWTON Media, a.s., se sídlem Praha 4, Na Pankráci 1683/127, PSČ 14000, Česká republika, IČO: 28168356, zapsané v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze pod spisovou značkou B 12446 v rozsahu uvedeném v tomto kontaktním formuláři za účelem šíření obchodních sdělení ve smyslu § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti. Společnost NEWTON Media, a.s. Vás může telefonicky nebo prostřednictvím e-mailu informovat o produktech a službách, které nabízí a požádat Vás o spolupráci. Souhlas je udělen na dobu neurčitou nebo do odvolání tohoto souhlasu. Zpracovatelem osobních údajů bude společnost NEWTON Media, a.s. Máte mimo jiné právo na přístup ke svým osobním údajům, právo na opravu osobních údajů, právo být informován o způsobu zpracování osobních údajů právo a právo obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údaj v případě pochybností o zpracování těchto údajů v rozporu se zákonem. Osobní údaje nebudou v žádném případě poskytnuty třetí straně a bude s nimi nakládáno důvěrně.

Zavřít
kresba mobil s aplikací NewtonOne

Jdeme na to!