Petra Mašínová jmenována do čela Evropské divize AMEC

2. 2. 2015

Petra Mašínová, Globální CEO NEWTON Media group, a Jeroen Scholten, zakladatel a generální ředitel nizozemské společnosti Publistat, se stali novými spolupředsedajícími evropské divize mezinárodní asociace pro měření a vyhodnocování komunikace AMEC.

"Jsem potěšen vyhlídkou na spolupráci se dvěma významnými osobnostmi z našeho oboru. Evropská divize hraje klíčovou roli v rozšiřování působení naší asociace,“ říká Barry Leggetter, CEO sdružení AMEC.
Mezinárodní organizace AMEC, se sídlem v Londýně, je globálním oborovým sdružením a profesionálním zázemím pro agentury a profesionály, zabývajícími se službami monitoringu a analýz mediální komunikace a měření její efektivnosti. AMEC má v současnosti přes 120 členů ze 41 zemí z celého světa.

Petra Mašínová, která již je členkou představenstva AMEC, bude společně s Jeroenem Scholtenem stát v čele evropské divize AMEC nadcházejících 12 měsíců. Obě společnosti, NEWTON Media i holandská Publistat, patří mezi členy AMEC, kde se aktivně podílejí na mezinárodním sdílení svých odborných zkušeností a formulaci mezinárodních standardů v oblasti analýz a měření efektivity komunikace.