Ekonomické fórum 2014 v polské Krynici: NEWTON Media bude sdílet zkušenosti z oblasti analýz médií

newton CMYK varianta01 4

Varšava/Praha – NEWTON Media je mediálním partnerem Ekonomického fóra v lázeňském městě Krynica-Zdrój v Polsku (2. – 4. 9. 2014). Současně se budou představitelé NEWTON Media aktivně účastnit dvou panelových diskusí zaměřených na témata “Kolik stojí pirátství? Ekonomické a sociální důsledky krádeže duševního vlastnictví” a "Internet věcí. Jaká bude síť budoucnosti?”

NEWTON Media bude zastoupena paní Petrou Mašínovou, generální ředitelkou (CEO) NEWTON Media, paní Magdalenou Horánskou, CEO NEWTON Media Polsko a panem Andrzejem Kubalakem, obchodním ředitelem NEWTON Media Polsko. Panely na fóru Krynici, na nichž bude zastoupena společnost NEWTON Media, se uskuteční 2. září 2014 a budou se jich účastnit tito panelisté:

PANEL: “Kolik stojí pirátství? Ekonomické a sociální důsledky krádeže duševního vlastnictví.”

Jacek Socha, partner, PwC Poland
Petra Mašínová, CEO, NEWTON Media, ČR
Julien Verley, CEO, ITI Neovision/nc+ Platform nc+, Francie
Dominik Libicki, CEO, Cyfrowy Polsat SA, Polsko
Robert Gwiazdowski, prezident centra Adama Smithe, Polsko
Roman Dmowski, státní podtajemník, Ministerstvo pro administrativu a digitalizaci, Polsko
Maciej Maciejowski, člen vedení, TVN SA, Polsko

PANEL: "Internet věcí. Jaká bude síť budoucnosti?“

Rafał Trzaskowski, Ministr pro administrativu a digitalizaci, Polsko
Grzegorz Sadowski, týdeník Wprost, Polsko
Petra Mašínová, CEO, NEWTON Media, ČR
Paweł Jaguś, CEO, Qumak S.A., Polsko
Robert Bednarski, CEO, Onet.pl Group, Polsko
Michał Kobosko, šéfredaktor, Project Syndicate, Polsko
Piotr Nowak, CEO, Nowak Holding, Polsko

NEWTON Media je největší středoevropský poskytovatel služeb mediálního monitoringu a analýz s tradicí, sahající do roku 1995. Společnosti NEWTON působí v ČR, na Slovensku a v Polsku a pomáhají svým klientům posílit jejich konkurenceschopnost prostřednictvím služeb s přidanou hodnotou. Monitoring a analýzy NEWTON Media pokrývají oblast “tradičních” médií i sociálních sítí. Klienti rovněž využívají služby včasného varování při krizové komunikaci, monitoring reklamy i trénink v oblasti sociálních sítí. Analytický tým NEWTON media je složen z vysoce kvalifikovaných profesionálů a pracuje v souladu s přísnými mezinárodními standardy sdružení AMEC. NEWTON Media poskytuje služby s přeshraničním a vícejazyčným přesahem. Společnosti NEWTON jsou členy mezinárodního sdružení FIBEP a sdílejí mediální obsah s dalšími agenturami v oblasti mediálního monitoringu z celého světa.

Čtěte také

Pozvanka webinar korporace 1

Webinář týkající se e-commerce a elektroniky

Na webináři vám Vašek a Vojta představí konkrétní mediální výstupy třech českých firem. Uvidíte využití nejnovějších funkcionalit aplikace NewtonOne nové generace. Vašek a Vojta se zaměří nejen na obecné novinky a zajímavosti, ale také rozeberou mediální data těchto